Hemleverans & Montering

Vi levererar och monterar dina varor!

!!!ÅTGÄRDER FÖR MINSKAD SMITTSPRIDNING!!!

Vi ber alla våra kunder som beställt hemleverans med inbärning & montering att lämna bostaden under tiden vi utför själva arbetet. Om vi bedömer att inbärning eller montering inte kan utföras på ett säkert sätt tas varorna i retur, nytt datum bokas i samråd med kund.

Ett bättre alternativ

Det kan vara både tungt och bökigt att få med sig allting i bilen – därför erbjuder vi hemleverans, inbärning och montering till våra kunder. Handlar du hos Möbelmästarna Härjedalen har du möjlighet att välja det alternativ som passar dig bäst. Vi kör ut möbler över hela Härjedalen och sträcker även ut oss över Jämtlands län.

Vill du returnera dina gamla möbler löser vi det med, detta bokas i förväg med våra medarbetare i butiken. Tänk på att montera isär möbeln innan vi kommer så att vi enkelt kan ta med den. Servicen erbjuds när du beställt inbärning eller montering.

Vid beställningar på ett ordervärde över 50 000kr, kontakta oss för offert.

När dina beställda varor kommit till vårt lager i Hede blir du uppringd av vår leveransansvarige och tillsammans bestämmer ni en tid som passar alla parter.

Betalning av dina varor genomförs innan leverans.

Att tänka på inför en leverans

Ditt ansvar som kund är: 

  • Bostaden skall vara fri från andra människor under inbärnings- & monteringstiden för att förhindra smittspridning bland våra kunder och vår vår personal.
  • Väg fram till fastighet skall alltid vara framkomlig för lätt lastbil så som skottat och sandad vintertid.
  • Bered fri väg till och in i din bostad så att varorna enkelt kan lämnas på en angiven plats. Vi rekommenderar er att mäta dörröppningar och passager innan vi kommer på plats
  • Säkerställa att din leverans kan bäras in utan risk för att skada varor, person eller er egendom.
  • Säkerställa att du kan ta emot leveransen när den anländer.
  • Säkerställa att dina golv är ordentligt skyddade vid leverans, hela vägen in till anvisad plats. Om dina golv inte är skyddade och skada uppstår hänvisar möbelmästarna dig till ditt eget försäkringsbolag. Vid inbärning tar våra medarbetare inte av sina ytterskor.

Möbelmästarna förbehåller sig rätten att bedöma om leverans kan ske utan risk för skada på person, varor eller egendom.

Om leveransen inte kan genomföras på grund av hinder hos dig tas varorna i retur. För en ny leverans debiteras du fraktkostnaden på nytt.

Taklampor monteras i befintlig anslutning, vad gäller sänglampor monteras dessa efter vårt omdöme om inte andra önskemål finns. Vi skruvar ej i väggar där vattenledningar förekommer om inte ritning på dessa finns tillgänglig.