Hemleverans & Montering

Vi levererar och monterar dina varor!

Ett bättre alternativ

Det kan vara både tungt och bökigt att få med sig allting i bilen – därför erbjuder vi hemleverans, inbärning och montering till våra kunder. Handlar du hos Möbelmästarna Härjedalen har du möjlighet att välja det alternativ som passar dig bäst. Kör ut möbler över hela Härjedalen och sträcker även ut oss över Jämtlands län.

Vill du returnera dina gamla möbler löser vi det med. Detta bokas i förväg med våra medarbetare i butiken. Prislista finner ni längre ned på denna sida.

 

När dina beställda varor kommit till vårt lager i Hede blir du uppringd av vår leveransansvarige och tillsammans bestämmer ni en tid som passar alla parter.

Betalning av dina varor görs antingen i butiken eller till våra chaufförer när de levererar, de tar både kontokort och kontanter.

 

Att tänka på inför en leverans

Tänk på att väg fram till fastighet alltid skall vara framkomlig för lastbil så som skottat och sandad vintertid.

Vid inbärning tar våra medarbetare inte av sina ytterskor, i och med detta kan det vara bra att lägga ut skydd mot golv om sådant är fragilt.

Vid inbärning av skrymmande möbler ser vi helst att ni mäter dörröppningar och passager innan vi kommer på plats. Taklampor monteras i befintlig anslutning, vad gäller sänglampor monteras dessa efter vårt omdömme om inte andra önskemål finns. Vi skruvar ej i väggar där vattenledningar förekommer om inte ritning på dessa finns tillgänglig.